Vas v domu nenehno spremlja smrad iz odtoka

Precej zoprno zna biti, če je vaš dnevni spremljevalec pri vas doma ali pa v kakšnem drugem objektu smrad iz odtoka. Nekateri poskusijo to ignorirati in se reševanja ne lotijo takoj. V tem primeru se stvar lahko samo še poslabša. Spet drugi tovrstnega vonja ne zmorejo trpeti niti sekunde, zato se lotijo primernega reševanja.

Ali sami veste, kako se lahko na najbolj učinkovit pa tudi na povsem varen način znebimo smradu iz odtoka? Menite, da so za to nujno potrebna učinkovita in agresivna sredstva? K sreči vas je veliko, ki tudi pri tem mislite na svoje zdravje in zdravje najbližjih pa tudi na samo okolje, zato za smrad iz odtoka uporabljate zlasti naravna sredstva, ki so vam vedno pri roki. Pri tem imamo v mislih zlasti soda bikarbono ter alkoholizirani kis. Odlična pomoč za smrad iz odtoka je tudi limona oziroma njen sok. Ne nazadnje vam bo zelo dobro koristila še vrela voda, v kateri ste pred tem tudi kaj skuhali.

Nadležnega smradu iz odtokov ste lahko rešeni čez noč

Če želite, da je smrad iz odtoka rešen na najbolj učinkovit način, določena sredstva v njem pustite delovati kar nekaj ur, še najbolje pa bo, če jih boste pustili delovati kar čez noč. V odtok se vam na primer čez noč splača naliti limonin sok, ki ga morate pred tem zavreti. Če se vam svežih limon ne da posebej stiskati za to, imate na trgu na voljo že pripravljen limonin sok, ki daje povsem enak učinek.

Morda pa imate pri roki le sodo bikarbono ter alkoholizirani kis. Tudi tovrstna kombinacija je odlična za smrad iz odtoka. Pomembno je le, da vanj nasujete dovolj soda bikarbone, čez njo pa polijete kar nekaj omenjenega kisa. To pustite delovati kar nekaj časa, lahko pa tudi samo nekaj minut. Za piko na i in za odličen rezultat čez polijte še vrelo vodo.

Dodaj odgovor