Olivno olje Lisjak je postalo naše najljubše olje

Nekaj časa nazaj, smo se odločili, da bomo začeli v kulinariki uporabljati olivno olje, oziroma, da ga bomo vsaj preizkusili, saj bi si nato morda spremenili naše izbrano olje za kulinariko. Do te ideje pa smo prišli, ko smo videli, da je olivno olje zelo priznano, ter ga uporabljajo vsi priznani šefi, v svoji kulinariki.

Zato pa smo se pred nakupom še malo pozanimali, katero olivno olje je kaj priljubljeno med ljudmi, ter katero je tako kvalitetno. Takrat pa smo ugotovili, oziroma slišali za olivno olje Lisjak, iz oljarne Lisjak, katero pa je imelo zelo veliko pozitivnih komentarjev in ocen, tako da smo vedeli, da bo olivno olje Lisjak, odlično za preizkusiti.

No tako pa smo si res priskrbeli olivno olje Lisjak, ter smo bili zelo pozitivno presenečeni že takoj, ko smo ga probali. To pa zato, ker je olivno olje Lisjak dajalo naši hrani zelo dober in osvežujoč okus po oljkah, kar pa smo preprosto oboževali. No tako pa je bila seveda naša hrana nato veliko bolj sveža. To pa je pomenilo, da smo nato začeli dodajati to olje tudi k raznim solatam in omakam, saj se je tam to olje zelo dobro prileglo.

Olivno olje Lisjak je postalo naše najljubše olje

No tako pa smo bili zelo navdušeni nad znamko olivnega olja Lisjak. Od tedaj, ko smo ga prvič probali, pa je olje Lisjak tudi postalo olje naše izbire v kulinariki, saj se nobeno drugo olje ni moralo primerjati s tem. To pa zaradi samega bogatega okusa, ki ga je imelo olje Lisjak. Razlog za to je tudi ta, da smo kupili ekstra deviško olje, katero pa je del prvega stiskanja oljk, kar pa pomeni, da se temu olju ne da nobenih dodatnih kemikalij, kar pa daje olivnemu olju še toliko bolj naraven okus in pa to svojo značilno svežino, ki nam je bila tako všeč.