Naravno milo je res nekaj posbnega

Ko sem praznovala rojstni dan, sem dobila res nekaj posebnega. Vsi so mi kupili veliko različnih naravnih mil. To  je bilo res najboljše darilo, ki sem ga kadarkoli prejela. Dejstvo je, da sem tem ljudem že enkrat omenjala da sem za naravno milo že slišala in da bi ga preizkusila. Nisem pa vedela, da si bodo vsi to zapomnili. Čisto vsak, ki je bil povabljen na moj rojstni dan, je prinesel točno to kar sem jim razlagala nekaj časa nazaj. Jaz sem imela tako priložnost lepo preizkusiti veliko različnih naravnih mil in se na koncu odločiti katero naravno milo je najboljše. 

Čisto vsa naravna mila so bila nekaj posebnega in nisem morala verjeti, da so skoraj tako dobra kot tista ki sem jih uporabljala prej. Dejstvo pa je da mi je najbolj izstopalo milo, ki mi ga je kupil moj fant. On si je očitno res vzel veliko časa in iskal neko res zelo posebno naravno milo in to je tudi našel. Naravno milo, ki mi ga je on kupil je bilo neko res posebno milo, ki je bilo narejeno iz več plasti in kožo je res očistilo perfektno. Nisem morala verjeti, da bo tako naravno milo tako dobro delovalo. Bila sem mu res zelo hvaležna. Tudi on je preizkusil milo in je rekel, da mu je všeč. Na začetku sem mislila, da bom jaz sama uporabljala to milo, ker njemu ne bo všeč ampak sem se očitno motila. Milo bova uporabljala oba in seveda sem zelo vesela, da je tudi njemu všeč.

Naravno milo je res nekaj posbnega

Vsem na zabavi sem se zelo lepo zahvalila in jih rekla, da bom preizkusila čisto vsako milo, saj verjamem, da so izbrali res dobra mila. In res je bilo tako. Izbrali so res zelo dobra mila in bilo se je zelo težko odločiti med njimi, saj nisem vedela kateri je boljši. Dejstvo je da je bilo milo, ki mi ga je prinesel partner najboljše a vseeno so bila ostala tudi zelo dobra.