Najboljša odločitev v življenju – avtodom

V življenju sprejemamo vsak dam kakšne odločitve. Ene so bolj pomembne od drugih. Sam sem prišel v obdobje, ko sem si želel videti svet. Tako sem se odločil, da kupim avtodom. Zavedal sem se stroška, ampak je to bila moja želja že od nekdaj. Ko sem se upokojil, sem vedel, da se ne smem zasedeti. Vedno sem bil aktiven človek, nikoli nisem imel rad, da sem bil doma. Če pa sem preživljal čas doma, sem vedno nekaj ustvarjal. Saj veste kako je, če imate službo, ne morete si ravno vzeti veliko časa in veliko potovati. 

Najboljša odločitev v življenju - avtodom

Od nekdaj sem si želel potovati in zdaj je bila to idealna odločitev, da kupim avtodom in grem. Sem človek, ki rad potuje sam, zato sem tudi na vsa ta potovanja bil pripravljen iti sam. Najprej bom prevozil Evropo in potem šel dalje. Človek mora poslušati svoje srce in želje. 

Najtežja je bila odločitev, da resnično kupim avtodom, ker sem zapravil ves prihranjen denar. Seveda avtodomi niso poceni in če si avtodom stroškovno deliš še z nekom je veliko lažje. Pri meni žal tega ni bilo in sem ga moral kupiti sam. Nikoli ne bom pozabil občutka, ko sem se prvič vsedel v avtodom z zavedanjem, da je moj in da bom z njim naredil veliko kilometrov. 

Sem človek, ki rad opazuje ljudi, navade, kraje, posebne stavbe….. Tako sem vedel, da bom z avtodomom lahko to počel leta in leta. Danes sem postal človek, ki potuje in doživi marsikaj. Skoraj bi lahko rekli, da sem več na potovanjih, kot pa doma.