Kajaking Bovec je zelo zanimiv šport

V srednji šoli smo imeli zelo lepo priložnost, da smo lahko šli na športni dan, kjer je bil vključen kajaking Bovec. Kajaking Bovec je definitivno nekaj, kar jaz še nikoli nisem preizkusila in me je precej zanimalo. Seveda sem bila v srednji šoli in takrat sem imela še zelo veliko energije in šport me res zanima. Želela sem si zelo veliko adrenalina in zdela se mi je, da bom s tem športnim dnevom torej izgubila.

Tega športnega dneva smo se veselili res vsi v razredu, saj še nihče od nas ni šel na kajaking Bovec. Ko je napočil, tisti dan smo imeli najprej ogled Bovca, kar si nihče ni kaj preveč želel, saj smo vsi čakali tisti kajaking Bovec. Ko se je tisti ogled končno končal, pa smo seveda prišli do mesta, kjer je bil kajaking Bovec in tako smo lahko pričeli to adrenalinsko dogodivščino. Najprej so nam povedali vsa navodila ter vse pomembne informacije, ki jih moramo vedeti, potem pa smo seveda dobili opremo in pa sam kajak in se odpravili na deročo vodo. Ko sem videla tisto vodo je seveda čez mene tekel adrenalin, saj nisem vedela, kaj pričakovati, ko bom spustila tisti kajak po tej vodi. Končno sem bila na vrsti, da sem lahko šla v vodo in v tistem momentu me je bilo precej strah. Potem pa sem se končno spustila. Po tisti deroči vodi in adrenalin je začel res močno delati in nisem imela več prostora niti časa za stres ali strah.

Celotna pot je bila res nekaj najlepšega in na koncu sem želela iti še enkrat. Ta športni dan smo si vsi res najbolj zapomnili iz srednje šole in definitivno smo si želeli to še kdaj ponoviti, a na žalost nismo imeli več te priložnosti. Bila pa je zelo dobra ideja, da smo v srednji šoli šli na to dogodivščino, ker dvomim, da bi v svojih starejših letih si upala kaj takšnega.

Kajaking Bovec je zelo zanimiv šport