Novice

Smart Cities 2019: Resilient Cities: between digital and physical world.

10. julij, 2019 v Dogodki, Konference

Dogodek: Smart Cities 2019: Resilient Cities: between digital and physical world.

Datum in kraj: 16. 9. 2019, Ljubljanski grad

Organizatorja: SRIP Pametna mesta in skupnosti v so-organizaciji z Mestno občino Ljubljana in Združenjem mestnih občin Slovenije

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na enodnevni mednarodni konferenci Smart Cities 2019:

»Resilient Cities: between digital and physical world«, ki bo potekala v Ljubljani na Ljubljanskem gradu. Konferenco organiziramo v so-organizaciji z Mestno občino Ljubljana in Združenjem mestnih občin Slovenije.

Predstavljeno bo ravnanje občin in mest v primeru naravnih nesreč in nepričakovanih dogodkov. Na okrogli mizi bomo opredelili stanje in priložnosti za izboljšanje odzivnosti in varnosti v občinah in mestih.

Konferenca je namenjena tako odjemalcem kot ponudnikom IKT storitev: odločevalcem, predstavnikom mest in občin ter podjetjem, raziskovalnim in razvojnim institucijam, ki delujejo na področjih IKT rešitev za pametna mesta in naselja.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna pa je prijava preko e-prijavnice do vključno 09. 09. 2019.

 

Program konference ter možnosti za sodelovanje (sponzorski paketi) so dostopni na spletni strani konference: www.smarttowns.eu.

Ugodnost za člane SRIP Pametna mesta in skupnosti:

Možnost postavitve pingvin stojala na vzporednem poslovnem delu konference v prostoru za mreženje ter predstavitev produktov in storitev.

Vsa zainteresirana podjetja naj svoj interes sporočijo do vključno 20. 08. 2019 na naslov pmis@ijs.si.

 

Vabimo Vas, da si rezervirate termin in se nam pridružite,

dr. Nevenka Cukjati

Generalna direktorica Operacije SRIP PMiS

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com