Zaključni dogodek Kompetenčnega centra za trajnostni turizem

V četrtek, 10. 1. 2019, je potekal zaključni dogodek Kompetenčnega centra za trajnostni turizem. Dogodek je bil namenjen predstavitvi rezultatov projekta, primerov dobrih praks, deljenju izkušenj in diskusiji o trajnostni naravnanosti turizma.

V dvoletnem obdobju je bilo izvedenih več kot 270 različnih usposabljanj, kjer je aktivno participiralo 3715 zaposlenih, s čimer je bila celo presežena (110%) načrtovana vrednost.

Turistično gostinska zbornica Slovenije je predstavila Strateško razvojno inovacijsko partnerstvo na področju trajnostnega turizma s fokusom na področju raziskav in razvoja.

Na dogodku so med drugim sodelovali še Branko Žunec iz Družbe za odličnost d.o.o., ki je predstavil zmagovalno misel. Dan pa se je zaključil s posvetom na aktualno temo ravnanja z odpadki.

Gostitelj dogodka je bil tokrat hotel s prekrasnim razgledom, Rikli Balance na Bledu, kjer oživljajo tradicijo lokalnega okolja in so trajnostno naravnani.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com