Vabilo MGRT na mednarodno konferenco v Noordung centru Vitanje

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo organizira mednarodno konferenco v “Presegamo inovacije: Kako zmanjšati ovire za boljšo medsebojno povezanost med start up podjetji in tradicionalnimi podjetji – na poti proti digitalni transformaciji”

Konferenca bo potekala v četrtek, 13. septembra 2018 v Noordung centru Vitanje in bo potekala v sklopu Mednarodnega obrtnega sejma MOS 2018. Vsi zainteresirani, ki se želite predstaviti s svojimi projekti, ali vas prisotnost na konferenci zanima, to sporočite na e-mail naslov: nena.dokuzov@gov.si do 31. 8. 2018.

Za interesirane podajamo tudi informacijo o izvedbi dveh poslovnih forumov (na temo digitalizacije in blockchain tehnologij), ki bodo izvedena, v kolikor bo obstajal interes slovenskih podjetij za udeležbo in predstavitev na teh dveh trgih – foruma bosta v Kharkovu (Ukrajina) dne 17. 9. 2018 in v Astani (Kazakhstan), dne 20. 9. 2018. V kolikor ste zainteresirani za udeležbo na enem ali obeh forumih, prosim sporočite na e-mail naslov: nena.dokuzov@gov.si do 31. 8. 2018. Za udeležbo enem ali drugem forumu ali obeh je mogoče pridobiti tudi sredstva iz Javnega poziva »SOFINANCIRANJE TRŽNIH RAZISKAV, MEDNARODNIH FORUMOV IN CERTIFIKATOV V LETU 2018«, sklop B, v okviru katerega je možno pridobiti sredstva v višini od 3.000,00 do 9.999,99 EUR, pri čemer je stopnja sofinanciranja 70%. Javni poziv je objavljen na spletni strani www.spiritslovenia.si.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com